Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani valami módszer...

Tudtok ajánlani valami módszert amivel végleg eltüntethetem a terhes csíkokat?

Figyelt kérdés
Hat hónapja szültem, a terhesség előtt nem volt sem narancsbőr, sem stria. Most persze van. A hasam katasztrófa, teli van apró csíkokkal, de abból rengeteg. A fenekemen és a combomon is vannak, ehhez még narancsbőr is jött. Mit tehetnék? Persze annyit tudni kell, h nem vastag csíkok, vékonyak de sok van. Mindegy mennyibe kerül, de nem akarom látni őket. Tudnátok valamit ajánlani? Kivéve a plasztikai műtétet.
2013. febr. 10. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
az avonnak van tobb ilyen termeke is, ami a striakat huzza ossze. nekem a fenekemen es a belso combomon jottek ki a hirtelen hizastol es mikor lefogytam nagyon csunya lett. ha a fenekemen nem is teljesen de szinte majdnem osszehuzta a bort mindenhol. :) ha akarod lefotozom es elkuldom a kremet hogy tudd melyik az :-) 16/L
2013. febr. 10. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
szokd meg, mert eltűnni nem fog, csak halványulni. ha napozik az ember, kevésbé látszik, de eltűnni nem fog.
2013. febr. 10. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ismered-e az Én is szép vagyok c. műsort, az egyik részben egy nőnek teljesen eltüntették valami új módszerrel, műtét nélkül, talán valami lézeres kezelés volt, ha érdekel, megkeresem. Bár gondolom nem egy költségkímélő dolog :(
2013. febr. 11. 03:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól mondja az utolsó válaszoló,van valami lézer terápia,esetleg érdeklődj szépségszalonokban.Szerintem elég drága lehet de én már erre gyűjtök.

http://www.youtube.com/watch?v=C9--OMs5gB8

itt van róla egy videó :D

2013. febr. 11. 03:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagyok. Kedves első válaszoló, érdekelne a krém, kipróbálom. A videó amit küldtél..nos igen, valóban hatásosnak tűnik, de nem fájdalmas?
2013. febr. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!