Szerintetek belehalok ha legyantáztatom hideggyantával a hónaljam?
Figyelt kérdés
Egyéb infók: érzékeny bőr, erős szőrzet, közepes fájdalomküszöb, llány2013. febr. 10. 00:16
1/7 anonim válasza:
Persze, sokan haltak már bele, pont te leszel a következő. Jajj... nem, komolyra véve meg azt mondom hogy hideggyantával csak kínozni fogod magad, mert a fele szőrt sem hozza le, de ettől még fájni fog ha letéped. Ha normálisat akarsz akkor meleggyantával csináld, vagy ha lehetséges akkor házi cukorgyantával mert érzékeny bőrre csak az jó.
2/7 anonim válasza:
én epilálni szoktam és egészen kibrható
3/7 A kérdező kommentje:
gondolod, hogy az erős szőrzetet kiszedi a cukorgyanta?
epilálni semmiképp nem szeretném.
2013. febr. 10. 01:07
4/7 anonim válasza:
Igen,kiszedi.Érzékeny területre kifejezetten ajánlott.
6/7 anonim válasza:
ha kést vágnak a hónaljadba sem valószínű, hogy meghalsz.
7/7 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, próbáltam így gyantázni, egy kis területen kipróbáltam, de bevérzett, azóta inkább hagyom, marad a borotva.
Cukorgyantát még nem próbáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!