SOS! Ha legyantáztatom akkor jobb lenne?
Figyelt kérdés
A hónaljamnál fekete a bőröm,olyan mintha koszos lenne és nagyon zavar.Eddig borotváltam,de ha esetleg legyantáztatnám,akkor világosabb lenne a bőröm?
Mennyibe kerül kb egy gyantáztatás és mennyire fáj?
Alacsony a fájdalomküszöböm,akkor egy 10-es skálán kb mennyire fájdalmas?
Vagy valami más praktikát tudtok,amitől világosabb lesz ott a bőröm?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
2010. aug. 4. 19:21
1/3 anonim válasza:
Én gyantáztattam már többször, és az első nem fájt, de utána már olyan 5-ös volt a 10-es skálán.Nagyon hamar megvan, és azt hiszem árban is olyan 1000 max.
2/3 anonim válasza:
Veszel gyantát meg papírt hozzá felkened, letéped hirtelen és ennyi. Sokkal olcsóbban kijössz mintha minden alkalommal kozmetikushoz rohangálnál vele, aki ha bénán tépi akkor úgy fáj hogy az 10es skálán 20as lesz.
Próbáld ki mindenképp, szerintem a szőrtüszők feketednek ott a bőr alatt, szóval... bár nem látom szóval nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Hát én pont ma epiláltam le 2., az első baromira fájt a mait pedig meg se éreztem. A vastag szőrszálak helyett meg csak pihéim nőttek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!