Korpa elleni sampon?
Figyelt kérdés
nagyon korpás a hajam, vagyis pontosabban a fejbőröm. Olyan mint a kisbabáknál a koszmó. Nem az a száraz korpa, ami szemcsés, hanem ilyen "krémszerű" az állaga. Tudtok ellene valami jó tippet?2013. febr. 9. 21:54
11/12 anonim válasza:
Nekem is csak egyedül a citromos head&shoulders vált be erre, semmi más. Gyógyszertári cuccokat is próbáltam, pl kénes sampont, de attól csak büdös lett a hajam és ocsmány. H&S-el jól átmosni, eleinte 2 naponta és ha nem vakargatod a fejed illetve nem bizgerálod sokat a hajad (fésülködj minél ritkábban, komolyan mondom) 3-4 napokat simán ki fog bírni a hajad. Van még egy cucc, eléggé istenítik (nekem az sem vált be) a La Roche Posay Keramin nevű samponja, az is elvileg erre való (ja és baromi drága).
12/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon meggyűlt a bajom a korpával, igaz, nem teljesen azonos volt a problémám, mint Neked. Rengeteg mindent kipróbáltam, szinte semmit nem használt. Egy ideje a Seborint hajszeszt használom, kb. 4 hónapja, eleinte minden hajmosás után, most csak kb. kéthetente. Ez nekem nagyon bevált, semmi sem volt még ilyen hatékony.
Én egyébként rossmanban vettem, csak hajszeszt, sampont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!