Tudtok ajánlani jó hajfény spray-t? Vagy valami csodakencét amitől csillogna a hajam?
Figyelt kérdés
Nincs festve a hajam és szétroncsolva se. Csak szeretném, hogy kicsit olyan hatása lenne, mint mikor a hajfestéktől olyan csillogósabb :) Festeni nem szeretném.2013. febr. 9. 20:28
1/4 anonim válasza:
Hajmosás után ecetes hajöblítés találsz róla neten bővebben :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hu ez durván hangzik. Igazából valami kellemesebb illatúra gondoltam :) de azért köszi :)
2013. febr. 9. 20:59
3/4 anonim válasza:
Ecetes hajöblítés (vízben 2-3 ek. ecet) tényleg csodát művel, szárítás után elmegy a szaga.
DE: legjobb a Kallos glossy hajszerkezet újjáépítő kristályolaj.
4/4 anonim válasza:
Nyugi nem büdi én almaecetet szoktam keverni ásványvízzel tényleg csillogni fog :) ha valami illatosra vágysz vegyél kimosást nem igénylő hajbalzsamot,nekem dove van és isteni az illata .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!