Milyen márkájú hajfény spray a legjobb?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ami nagyon szép fényt ad és tartós is.Varrott hajam van és a fodrászom ajánlotta hogy használjak hajfényt. Milyen márkát vegyek?2009. jún. 27. 13:48
1/4 anonim válasza:
Loreal Elseve Tükörfény Citrus Kifésülő Spray a kedvencem. az a rózsaszín!!fini az illata és szép fényt ad.és bármikor ráfújod,tényleg segíti a fésülést is!!!
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nekem a Got2be Sparkling Shine Styling Spray (Átlátszó flakon, rózsaszín kupak) nagyon bejött!
Meg anya egyszer fodrászkellékesben vett egy hajfény spray-t. Fekete palackban volt, dezodor szerűen kellett fújni. A nevére sajnos nem emlékszem, de attól jobb illatú hajápolási cuccal azóta sem találkoztam :) Én nagyon szép fényt adott a hajamnak.
Bocsi, hogy visszakérdezek, de ha kérdésben írom ki, tuti lehurrognak az "okosok" :)
Szóval milyen a varrott haj? Neked milyen hosszú? Mennyire tartós? Sok gond van vele? Mennyiért csináltattad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!