Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen márkájú hajfény spray...

Milyen márkájú hajfény spray a legjobb?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ami nagyon szép fényt ad és tartós is.Varrott hajam van és a fodrászom ajánlotta hogy használjak hajfényt. Milyen márkát vegyek?
2009. jún. 27. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Loreal Elseve Tükörfény Citrus Kifésülő Spray a kedvencem. az a rózsaszín!!fini az illata és szép fényt ad.és bármikor ráfújod,tényleg segíti a fésülést is!!!
2009. jún. 27. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

ez az.)))az illata olyan finom!!.)de hatásos is!

[link]

2009. jún. 27. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Got2be Sparkling Shine Styling Spray (Átlátszó flakon, rózsaszín kupak) nagyon bejött!

Meg anya egyszer fodrászkellékesben vett egy hajfény spray-t. Fekete palackban volt, dezodor szerűen kellett fújni. A nevére sajnos nem emlékszem, de attól jobb illatú hajápolási cuccal azóta sem találkoztam :) Én nagyon szép fényt adott a hajamnak.

Bocsi, hogy visszakérdezek, de ha kérdésben írom ki, tuti lehurrognak az "okosok" :)

Szóval milyen a varrott haj? Neked milyen hosszú? Mennyire tartós? Sok gond van vele? Mennyiért csináltattad?

2009. jún. 28. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
a gliss kur is jó
2009. júl. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!