Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érjem el, hogy szép,...

Hogyan érjem el, hogy szép, fényes legyen a hajam és, hogy gyorsan megnőjön? (Többi lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Gyorsan zsírosodik a hajam és nagyon gusztustalan, ráadásul az edzéseim rátesznek még egy lapáttal.

Valami tipp, hogy hogy legyen szép?

És hogy növesszem meg gyorsan?

Előre köszi.

2013. febr. 9. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én most ricinusolajos pakolást csinálok rá hetente kétszer. Nagyon bízok benne, elég jókat olvastam róla. Jah és nem is drága, pár száz Ft-ból megvan. 2 ek ricinusolaj, 2 ek olívaolaj, 1 tojássárgája, 1 kiskanál méz (és szőke haj esetén pár csepp citromlé), ezeket összekutyulom, picit felmelegítem és rákenem a fejemre. Ezután fóliát teszek rá, plusz egy szemeteszsákot és várok 4-5 órát, majd lemosom. Balea koffeines sampont és balzsamot használok, állítólag ez is serkentőleg hat, és gyorsabban fog nőni. Eddig még 4-szer csináltam, még nem vettem különösebben semmit észre, talán nem hullik annyira mint ezelőtt. Remélem használni fog :) Jah nekem is hamar zsírosodik, erre még én sem találtam meg a választ, hogy mi jó rá :)
2013. febr. 9. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is növesztem, több mint fél évig használtam rá ricinust de nem nőtt tőle gyorsabban csak puhább lett:\ nekem is zsírosodik de csak a töve :\ használj hajvégápolót,később törik tőle a hajvég :) ha nem eszel elég gyümit szedhetsz vmi vitamint is hátha :P egyébként 2-3 centinél egy hónapban ne várj többet..:P ne vasald... ja és lehetőleg szilikonmentes samponnal mosdd a hajad (: 13/l
2013. febr. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!