Suliban nem igazán szeretik ha sminkeljük magunkat, de nekem muszáj púder vagy vmi a fed (pattikra). Szóval mit ajánlatok ami nem igazán látszódik, de jól fed is és 3000 Ft alatt van?
A púder nem valami jó a pattanásokra...
Inkább tüntesd el a őattanásokat :
- FABULON Tini-Tonic (DM-ben kapható, 2-3 naponta töröld át az arcod fürdés után)
- "Cinkes rázókeverék" (gyógyszertárban kapható, este vattás pálcikával bekened a pattanást, reggelre leszárad)
Lehet kapni a DM-ben speciális alapozót pattanásos bőrre, ezzel kis pöttyöt tehetsz a pattanásra és nem fog látszani, ugyanakkor nem irritálja a bőröd, segíti a leszáradást.
A jól eldolgozott alapozó nem látszik csak nagyon közelről,a tanárok pedig nem fognak 5cm-ről bámulni,szóval szerintem a tanároknak nem az alapozóval van a problémájuk.
Én most vettem alapozót a rossmanba,nekem nagyon bevált és az ára is jó;) Essence soft&natural alapozót vettem,1000Ft volt(azt hiszem akciósan volt annyi,de ha nem akciós is csak pár száz forinttal több).
Mentem suliba megbeszélésre még suli előtt és kisminkeltem magam.A sminkem alapozó+spirál+szájfény volt,az egyik lány mondta h milyen szép az arcom smink nélkül is(ő minden nap használ alapozót a bőrhibák miatt).Észre se vette,hogy alapozó van rajtam,pedig nem 1m-re álltunk egymástól:) Szóval ez nagyon jó,mert csak nagyon közelről és alig látni.Egyébként egy borsónyit nyomok a kézfejemre és az elég az egész arcomra.
Ez életem első alapozója,de nem bántam meg,hogy ezt vettem és ha ez elfogy ugyanilyet fogok venni,mert nagyon bevált nekem;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!