Házipraktikák pattanás ellen? Ti hogy szoktátok?
- FABULON Tini-Tonic (DM-ben kapható, 2-3 naponta töröld át az arcod fürdés után)
- "Cinkes rázókeverék" (gyógyszertárban kapható, este vattás pálcikával bekened a pattanást, reggelre leszárad)
Lehet kapni a DM-ben speciális alapozót pattanásos bőrre, ezzel kis pöttyöt tehetsz a pattanásra és nem fog látszani, ugyanakkor nem irritálja a bőröd, segíti a leszáradást.
első beíró vagyok
Ja, azt elfelejtettem, hogy a táplálkozás nagyon fontos : ne egyél fűszeres ételeket, sem túl sóst, a sok csokoládé is állítólag pattanásokat okoz...
Amúgy nekem 18 (fiú) és 19 (lány) éves gyerekeim vannak, a fenti módszerrel soha nem voltak pattanásaik, szép tiszta a bőrük. :D
Segíthet még az ÉLESZTŐ (élelmiszerboltban kapható) is, naponta egyél meg belőle egy kis darabot (negyedét)...
előszöris, bőrradír, alaposan.
aztán gőzölögtetek kamillás gőz alatt.
ezitén ha van vmi nagyonronda pattanésom, akkor fertőtlenített kézzel kinyomom.
majd tonik, és hidratáló vastagon.
aztán elmegyek aludni.
másnapra fele akkorák lesznek a pattanások.
ha ezt rendszeresen csinálod (nem mindennap) akkor egy idő után elég szép lehet a bőröd.
a csokitól nem lesz pattanás.egyik ismerösöm egy hétig evett csokit és csokis cuccokat és nem történt semmi sem.
miért nem mész bőrgyógyászhoz én voltam és 90%ot javult. sotretet szedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!