Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon göndör a hajam. Hogy...

Nagyon göndör a hajam. Hogy fésülhetném könnyebben?

Figyelt kérdés

Nagyon göndör a hajam, egyedül szinte ki sem tudom fésülni, nagymamám szokott segíteni. Ő jól ki tudja fésülni, igaz, előtte kenünk rá fésüléskönnyítő krémet. Tudtok még mondani valami jó parktikát a krém mellett? Mert nemsokára megyek táborba, és nem jöhet a nagymamám. Így is gondot okoz a fésülködés. Lécci segítsetek.

Köszi a tippeket.

2008. jún. 4. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon göndör nekem a dove hajkréme bejött ami mondjuk egyenes hajra van de én még vizesen bekenem és tök könnyű kifésülni, ja meg használj valami hajbalzsamot hajmosás után ez is sokat segít!
2008. jún. 4. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
a glis kur-nak van egy hajspréje ami vizes hajra kell ráfújni és könnyebb kisfésülni, ha szárazon nem megy nagyon akkor is ráfújhatod.
2008. jún. 5. 13:09
 3/4 anonim válasza:
nekem is göndör a hajam,és már nem fésülöm, csak havonta egyszer, hajmosás után vmilyen fésüléskönnyítőkrémmel. sokkal szebb lett a hajam.
2008. jún. 5. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se nagyon fésüld, max ha fésülöd akkor is ilyen ritkább fogú fésűvel..
2011. szept. 12. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!