Nagyon göndör a hajam. Hogy fésülhetném könnyebben?
Figyelt kérdés
Nagyon göndör a hajam, egyedül szinte ki sem tudom fésülni, nagymamám szokott segíteni. Ő jól ki tudja fésülni, igaz, előtte kenünk rá fésüléskönnyítő krémet. Tudtok még mondani valami jó parktikát a krém mellett? Mert nemsokára megyek táborba, és nem jöhet a nagymamám. Így is gondot okoz a fésülködés. Lécci segítsetek.
Köszi a tippeket.
2008. jún. 4. 22:34
1/4 anonim válasza:
nekem is nagyon göndör nekem a dove hajkréme bejött ami mondjuk egyenes hajra van de én még vizesen bekenem és tök könnyű kifésülni, ja meg használj valami hajbalzsamot hajmosás után ez is sokat segít!
2/4 anonim válasza:
a glis kur-nak van egy hajspréje ami vizes hajra kell ráfújni és könnyebb kisfésülni, ha szárazon nem megy nagyon akkor is ráfújhatod.
3/4 anonim válasza:
nekem is göndör a hajam,és már nem fésülöm, csak havonta egyszer, hajmosás után vmilyen fésüléskönnyítőkrémmel. sokkal szebb lett a hajam.
4/4 anonim válasza:
Szerintem se nagyon fésüld, max ha fésülöd akkor is ilyen ritkább fogú fésűvel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!