Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör, száraz hajra Fructis,...

Göndör, száraz hajra Fructis, GlissKur v Syoss termékek?

Figyelt kérdés
Más márkát is mondhattok, a lényeg hogy hatásos legyen!
2011. nov. 18. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak ezek közül lehet választani,akkor semmit.Higgyétek el csajok,nem jártok jobban,ha ilyen értéktelen xart használtok...Állati sok reklámmal bombáznak a gyártók és elhiszitek,hogy milyen szuper. Csak éppen minden üveg,tubus fele kispórolt hatóanyag,mert az reklámra megy el. Sokkal célszerűbb elmenni egy fodrászkellék szaküzletbe és megvenni ott a wella,londa vagy alfaparf termékeket.Ott segítenek nektek az eladók és sokkal jobban jártok.Egy fodrász.
2011. nov. 18. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Gliss Kur termékek nagyon jók, főleg a legújabb Ultimate Repair termékcslád.

Fodrászkellékesből nekem a Serical Latte, Placenta, Infinity Vanilla Light vált be. Rossmann-ban lehet kapni A Milk&Honey nevő hajpakolást az is nagyon jó. Nem érdemes szerintem megvenni az Alfaparf és hasonló drágább márkákat, mert semmivel sem tudnak többet mint ezek az olcsóbbak. Tapasztalatból mondom...vettem 5ezer forintért is hajpakolást és semmivel sem lett szebb a hajam tőle mint a 900Ft-os Serical pakolásoktól. A drágább ismert professzionális termékeknél csak a nevet kell ennyire megfizetni ebben biztos vagyok. Annyival nem nyújtanak többet, hogy azokat használjak 4-5x annyiért.

2011. nov. 18. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is száraz a hajam, és nagyon göndör. Nekem a Glisskur száraz hajra való termékei (sárga, meg az új fekete) bejöttek, illetve még a Schauma-nak a sárga, olajos samponja/balzsamja.

Illetve én ilyen "nem kiöblítendő" balzsamokat használok és csodát művelnek a száraz hajammal.

2011. dec. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!