Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet az oka, hogy picit...

Mi lehet az oka, hogy picit van bajuszom? Hogy tüntethetném el végleg? 16/L

Figyelt kérdés
Régóta van, de nem hosszúak viszont sok van belőle. Próbáltam kihúzogatni, de mivel apró nehezen ment.
2013. febr. 8. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt... Felborította az egész hormonháztartásom, ráadásul csak pár évig működött. Szerencsére már áttértem bio dolgokra, és soha többet nem leszek olyan hülye, hogy lézerrel meg anyám tudja, mivel belepiszkáljak a természetes dolgokba. Még az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a szörtelenítést, de arra azért nem lennék képes. A gyanta különben is koptatja a szőrt, egy idő után el fog fogyni.
2013. febr. 9. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én magamnak szoktam gyantazni arcra valo gyantacsikokkal. csak annyi a lenyeg hogy hatarozott mozdulattal tepd le. faj addig az egy pillanatig, de megeri. 14/l
2013. febr. 9. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Felborította az egész hormonháztartásom,

az biztos nem a lézeres szőrtelenités volt :D

a lézeres szőrtelenités csak annyit tesz hogy lézerrel kiégetik a szőrtüszöt, nem kitépik mint a gyanta vagy az epilátor...

a felborult a hormonháztartásod akkor annak más oka volt..

2013. febr. 9. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!