Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet az oka, hogy picit...

Mi lehet az oka, hogy picit van bajuszom? Hogy tüntethetném el végleg? 16/L

Figyelt kérdés
Régóta van, de nem hosszúak viszont sok van belőle. Próbáltam kihúzogatni, de mivel apró nehezen ment.
2013. febr. 8. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mindenkinek van bajusza, avn akinek jobban látszi, van akinek kevésbé. eltünteni két (+1) féleképpen tudod: szőkítés

gyantázás

borotválás

ezekk közül a gyantázást ajánlom, természetesen kozmetikusnál, olyan hétvége előtt mikor nem mész ki utcára (ha esetleg kipirosodna az arcod)

2013. febr. 8. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van,csak valakinek nem látszik. Véglegesen nem tudod eltüntetni. A gyantázás a legegyszerűbb módja,ezt meg tudod magadnak is csinálni vagy elmehetsz kozmetikushoz.
2013. febr. 8. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:

JÉZUSOM!

Nehogy leborotváld!!! Csak erősebb lesz...

Kozmetikus.

2013. febr. 8. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:

JÉZUSOM!

Nehogy leborotváld!!! Csak erősebb lesz...

biiiip negativ :) évek óta borotválom a "bajuszom" és egyáltalán nem erősebb, se sűrűbb...

2013. febr. 8. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:

4-es!

Nem beszélek a levegőbe, tudom, hogy miről beszélek (kozmetika;))

Valószínűleg azért nem vetted észre, hogy erősödött, mert mindig leborotválod...

2013. febr. 8. 16:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet azzal a gyantával, ami lábra, kézre meg hónáljra van?
2013. febr. 8. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, másmilyennel is kell, de a bajusz sokkal kellemetlenebb, mont a láb, stb. Ha nagyon fáj, akkor szőkítsd, úgy sem látszik semmi.
2013. febr. 8. 16:53
 8/13 anonim ***** válasza:
lézeres szőrteleníítő kezelés :)
2013. febr. 8. 17:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Soha ne menj el ilyen lézeres szőrtelenítésre. Többet árt, mint használ.
2013. febr. 9. 08:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Soha ne menj el ilyen lézeres szőrtelenítésre. Többet árt, mint használ.

nekem volt lábon ... még élek, és yeti se lettem.... csak igazából sem sokkal hatásosabb mint a gyanta vagy epilátor, csak éppenséggel krva drágább

2013. febr. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!