A Fodrászom azt mondta hogy még életében nem látott még ilyen száraz hajat vmi tipp mit tegyek vele? /bővebben lent/
Kb. 10 éves koromig világosbarna egyenes,kicsit hullámos hajam volt, azóta folyamatosan besötétedet és begöndörült, ezzel együtt iszonyatosan száraz..
Nagyon sok féle pakolást próbáltam már,nem fésülöm és mosom sűrűn a hajam.
Nagyon sokat piszkálnak vele hogy nagyon ronda száraz a hajam:(
mit csináljak? Valakinek hasonló problémája van?
Már arra is gondoltam hogy valamelyik szervem nem működik valami jól és ez a hajamon mutatkozik meg..esküszöm nem tudom mit tegyek:((
help!!
Igen, én is az olajos pakolásokat tudom ajánlani. Az én hajam is nagyon száraz, találtam egy balzsamot, ami egész jól hidratálja a hajam, de mindig rajta is hagyom 1-2 percig. Szárazon az Alverde hajvaját használom, ami fantasztikus készítmény.
Ha mégis kiszárad 2. 3. nap után a hajam, akkor egy körömhegynyi kókuszolajat oszlatok el a végén. Mivel valóban száraz, ezért ennyi olajat fel is vesz a hajam, nem lesz zsíros kinézetű.
Nyáron megpróbálok minden mosás előtt konkrétan olajos pakolást felrakni. Leginkább kókuszolajból. Felmelegítem egy 40-50 fokra, rajtahagyom 1 órát és hagyományos módon megmosom.
Nekem ezek a praktikák egész jól kordában tartják a szárazságot.
köszönöm a válaszokat:)
amit tudok,kipróbálok..:DD
Szia :)
Nekem ugyan ez a problémám csak nekem nem is nő meg ,mert azonnal letörik olyan száraz. Én már rengeteg mindent kipróbáltam még a ricinus olajat is ,ami nekem nem jött be, viszont a gyógynövény boltokban lehet kapni egy arab olajat aminek a neve Dabur Amla Gold (ez direkt festett hajra van a sima változata csak Dabur Amla). Csak a hajadra kell kenni majd várni egy két órát és hajat mosni. Személy szerint én egy éjszakán keresztül is rajta hagyom. Ezt eleinte hetente 2x de egy idő után ráér egyszer is használni. Ettől erősebb, fényesebb , gyorsabban nő majd és azt is észreveszed , hogy kevesebbszer kelelsz hajat mosnod, az ára olyan 2500Ft. Viszont azt ajánlom , hogy mindenféleképpen használj hajbalzsamot és ha azt akarod , hogy szépen álljanak a fürtjeid akkor hajmosás után vizes hajra tégy hajhabot és úgy száradjon meg. Nekem bevált és tényleg mindenki oda van a hajamért , hogy milyen szép kis göndri :) próbáld ki ezeket én azt ajánlom. De ha drágának találod az olajat ... akkor is mindig használj balzsamot és HAJHABOT!... másként nekem is borzalmas lenne a hajam :) Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!