Leborotválhatom a lábam?
Szerintem 13 évesen már illene. Vagy nemtudom, én mint fiú tudom, hogy, hogy megy ennek a megítélése köztünk. 7.-ben egy lányt mindenki azzal cikizett, hogy milyen igénytelen és undorító amiért nem borotválja.
Mondjuk én azt tanácsolom neked, hogy csak akkor borotváld ha mutogatod is valakinek, pl nyáron mindenképp.
ne borotváld, hanem gyanta, epillátor, esetleg krém.
Ha ilyen fiatalon elkezdenéd borotválni akkor nagyon meg fog erősödni.
Aztán egy idő múlva olyan erős lenne mint apukád borostája.
nyugodtan borotváld le, azért annyira nem fog megerősödni, én mag amúgy úgy vagyok vele, h nem is érdekel ha megerősödik, mert akár naponta is le lehet borotválni, mivel kb 5 percet fog igénybe venni ha szerzel egy kis gyakorlatot. szerintem sokkal egyszerűbb mint gyantázni vagy ilyesmi.
sajnállak, h anyukád ilyen, én is nagyon féltem h nem fogja megengedni, kb 13 voltam én is mikor megkérdeztem, és azt mondta, h ez teljesen természetes dolog, és hamarabb is szólhattam volna, h zavar.
szerintem nyugodtan borotváld le a tudta nélkül.
20/L
20 éves lánynak üzenenném:
Anyuka vagyok dolgozok egész nap.Utána a gyerekem meg főzzük és szerintedmég lesz majd ennyi idősen szedegedni a lábadról szőrt?Én borotváltam és SAJNOS a ami napig borotválom,mert ha gyantázok vagy epilátort használok össze f*som magam /bocsánat,de tényleg/.És most ha 2 nap után nem borotválom le ugy nézek ki mint akinek világ életébe nem látta borotva vagy valami más a lábát és szőr erösítött használok.Az egyik kislányom aki most már 22 éves őt nem hagytam,hogy borotválja/ssajnos anyám nem foglalkozott velem és hagyta :(/és most ahogy jött hozzánk,leszedte gyantával a lábát mintha semmi se történt volna.Én meg :(.Most szedtük le a 14 éves lányomnak gyantával 2.alkalommal azt mondta Neki tűrhető,de az én meg a nagylányom pédájára inkább ganytázza.Szerintem gondolj bele,hogy családod is lesz és már nem lesz se időd se kedved és ha "öreg" korodban is tartani akarod magad akkor ne BOROTVÁLJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!