Lányok! Vállalnátok valaha extrém frizurát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 09:40
1/12 anonim válasza:
Nekem színében volt már extrém (pink), és nagyon szerettem. :)
2/12 anonim válasza:
Mindig extrém frizurám van, ami extrém színű.
4/12 anonim válasza:
Vállalnék szívesen, de sajnos nagyon nem állnak jól az ilyenek. Babaarcom van, ehhez meg csak az ilyen kis cuki, angyali frizurák mennek sajnos :( de egyébként sminkeknél is ugyanez van, olyan szívesen csinálok füstös szemeket meg kreatív sminket, csak épp az utcára nem mehetek ki velük, mert iszonyatosan áll minden :(
5/12 anonim válasza:
szerintem nem :) vagyis jelenleg biztos nem:) élek halok a hosszúnak már-már nevezhető hajamért :D
6/12 anonim válasza:
Már jó pár éve mások szerint extrém színe, fazonja van a hajamnak. De az ismerőseimnek, munkatársaknak már-már természetes:D.
7/12 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnáma rövid, tüsis hidrogénszőke hajat, vagy esetleg pink színű hajat is :) talán egyszer bevállalom :)
8/12 anonim válasza:
Nagyon imádok ilyen parókákat próbálgatni, sztem sok extrém frizura állna jól, de a saját hajammal ezt még nem mertem bevállalni...mert félek, h hiányozna a mostani hosszú, eredetileg különleges színű hajam, egyenlőre nem merem "feláldozni" :)
9/12 anonim válasza:
igen, most is elég extravagánsan nézek ki :) élénkvörös, rövid, saját magam által vágott fazonú a hajam. nem cserélném el semmi másra, az egyéniségem része.
max akkor, ha köröznének, és nem szeretném, h felismerjenek :)
10/12 anonim válasza:
tarajom volt és imádtam *-----*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!