Tartósan zöld vagy kék haj-olcsóbban lehet? Pl. Mixtonnal?
Én próbáltam már ilyesmit.
Fogod a mixtont, csak mint egy rendes hajfestéket, oxival, nem kell bele más festék. Ha keversz hozzá, akkor mondjuk kékesfeketét kapsz. A mixton eleve eléggé sötét, szóval érdemes világosítani egy kicsit, keverj bele egy kevés balzsamot.
Ugyanúgy érdemes előtte leszivatni a hajat szőkére, ha kéket akarsz, akkor fehérre (szőkéből zöldesebb kék lesz, ha pedig narancsos, akkor mosogatólé barna).
Attól függ milyen gyakran mosol hajat, kb 1-2 hétig szép ez is.
A mixton sem tartós, bár tartósabb mint egy hajszínező. Nem sokkal persze. De olcsóbb megoldás mindenképp.
A keverést magadnak kell kikísérletezni, én közép szőkéhez szoktam keverni a mixtonokat, de általában sikerül túl sok mixtont tennem bele és nagyon sötét lesz. Szóval vigyázz vele. Keverj be egy kicsit figyelve az arányokra, próbáld ki egy tincsen. Én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!