Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van egyre több szőrös lány?

Miért van egyre több szőrös lány?

Figyelt kérdés
rengeteg lánynak akit látok szőrösebb az alkarja mint nekem, és nem csak a felnőtteknek, hanem ami még durvább a kis 8-9 éveseknek is

2013. febr. 4. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma miatt.
2013. febr. 4. 15:39
 2/14 anonim válasza:
100%
hát a 8-9 éveseknél nem tudom,de például ha egy lány fogamzásgátlót szed akkor az befolyásolhatja ilyen módon a hormonháztartását
2013. febr. 4. 15:47
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
A mai modern fog. gátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy nem okoznak semmilyen szőrösödést! Viszont a pajzsmirigyproblémàk egyre gyakoribbak fiatalok között is, azt tippelném csernobilnak köze lehet hozzá. Azonkívül meg ki tudja mit eszel, nem olyan szigorúak az előírások ez ügyben, mint ahogy kellene, tele vannak a boltok szeméttel, ennivalónak álcázva. A pénz beszél, az meg nem baj, ha a nő szőrös lesz, fellendül a szőrtelenítő termékek eladása legalább. Sajna a pénzéhes emberek ezt így látják.
2013. febr. 4. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egyre több, csak régebben még tök természetes volt hogy szőrös a nők karja, így senkinek fel nem tűnt, ma már az is bűn ha valakinek pihék vannak az arcán... lassan már a nőknek is kell arcot borotválni meg mindent...
2013. febr. 4. 16:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyre több van,vagyis inkább úgy mondom,hogy többen vagyunk,mivel én is ilyen szőrös csajszi vagyok.Sokat olvastam erről,de nagyon eltérőek a válaszok.
2013. febr. 10. 07:46
 6/14 A kérdező kommentje:
a "láthatatlan" pihék szerintem nem zavarnak senkit de ezek igen [link] általában nem ennyire szőrös, de nagyon hasonló(fele ennyire)
2013. febr. 10. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen,az enyém is Kb. ilyen lenne ha nem szedném le.

Előző vok.

2013. febr. 10. 18:35
 8/14 A kérdező kommentje:
de te kiszedeted (köszönöm a férfi társadalom nevében), de ha tudják borotválni a lábukat, hónaljukat akkor miért nem tudják a karukat
2013. febr. 11. 07:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem,talán nem mindenkinek olyan fontos ez. Én ha szőrtelenítek akkor mindenhonnan mindent. előző vagyok
2013. febr. 12. 08:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem nem szőrös a kezem, meg semmim se. Múltkor láttam a buszon egy cigány nőt, akinek borostás volt az arca, mint egy pasinak. Aztamindenségit! A natgeo-n meg egy bajuszos csajjal volt interjú, pödörinteni is lehetett volna rajta!
2013. febr. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!