Milyen frizurám legyen? (szalagavató)
Hátközépig érő, vékony szálú, egyenes hajam van, méghozzá nagyon sok. Az a probléma, hogy semmit nem lehet vele kezdeni. Ha behullámosítom, 1 óra alatt kirúgja, ha felkötöm, kicsúszik a hajgumi, szóval mindig leengedve hordom. Fodrászommal beszéltem, hogy igazából hullámos hajat szeretnék, de leengedve, mert nem szeretem az ilyen agyoncsinált frizurákat. Viszont ő az mondta, hogy be tudja sütni ropogósra, fel is tűzi, de félek, hogy nagyon mű hatása lesz. Nagyon jó fodrász, meg biztos gyönyörű is lesz, de nem szeretnék olyan extrémet.
Szerintetek? Vagy nem leszek nagyon gáz egy komolyabb frizurával? Mert csupa olyat hallok, hogy milyen idétlen, amikor kislányok akarnak nagylányok lenni, meg ilyen komoly hajkölteményekben illegnek.
Tippek, ötletek? :) 18L
Nehogy ez kislány nagylány duma vegye el a kedvedet! 18 évesen nem vagy már olyan kislány szerintem, és szalagavatód is csak egy van az életedben. Pont ezért az sem baj ha kicsit extrém. De ez még nem is az szerintem. Szoktak fura dolgok lenni néha szalagavatókon ez tény, de ez nem az. :) De az is befolyásolhat esetleg, hogy a többieknek milyen haja lesz. Osztálytársaidnak, barátnőidnek... őket is kérdezd meg, hogy nekik milyen, és ahhoz képest döntsd el, hogy a tied túl extra-e vagy sem.
Amúgy lehet, hogy én azért mondom azt, hogy legyen csak jó extrém, mert nálunk is mindig komoly frizurák vannak szalagavatón, de lehet, hogy ez közösségenként változik... Szóval te tudod, hogy a te környékeden mi a megszokott, de olyanok véleménye, akiknek fogalmuk sincs róla, ne befolyásoljon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!