Mi a véleményetek a ricinus olajról?
Azt kérdezem aki használja rendszeresen!:)
Egy hónap alatt mennyit nő tőle a hajatok? Meddig kell rajta hagyni,hogy hasson is? Szempilla növesztésre is alkalmas? Hogyan vigyük fel a hajunkra és mennyit?:)
szempillara nagyon bevált:)
hajon nekem macerás volt,alig tudtam kimosni,pedig vegyitettem.
én is erősen gondolkozom rajta, h kipróbáljam nézd milyen érdekes véleményt találtam:
nekem nagyon bejött!!:) hamar nőtt a hajam, centire pontosan nem tudom, hogy mennyit.. Én azt csináltam, hogy este, főleg a hajvégekre vittem fel bőven, felfogtam valahogy a hajam, és folpackba betekertem az egész fejem. Így aludtam, reggel pedig alaposan megmostam a hajam:) Ennél jobb módot nem is tudok ajánlani. Viszont ha esetleg nem szeretnél így aludni, akkor az is elég, ha 1-2 órát rajta hagyod a hajadon, de mindenképpen tekerd bele addig valamibe a fejed, mondjuk törülközőbe!
A szempillára pedig egy kis fülpiszkálóval vidd fel óvatosan, öt percig pihenj, csukott szemmel, majd alaposan most le!
köszönöm szépen a válaszokat!:)
és szerintem ezt az oldalt azért hozták létre,hogy tudjunk kérdezni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!