Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek bevált a Nivea Diamond...

Akinek bevált a Nivea Diamond Gloss samponja, miket használ (t) még, amik hasonlóan megfeleltek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 11:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Én elsősorban azért szeretem ezt a sampont, mert jól tisztít, de azért mégsem annyira, hogy "csikorgóan tiszta" legyen a hajam, így nem is szárítja ki. Már rengeteg sampont próbáltam, ami amiatt nem vált be. Amit még szeretek, az a Balea málnás samponja, de sajnos az meg limitált volt, már nem kapható (én mondjuk betankoltam belőle). Más Balea samponokat még nem használtam, de mindenképp ki fogom őket próbálni, hátha hasonlóan beválnak.
2013. febr. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!