Miket próbáltál ki eddig hajnövesztés gyanánt? Volt olyan, ami bevált?
Bármi érdekelne, amit eddig a hajatokra kentetek, kíváncsi vagyok, ki meddig megy el a hosszú hajért :)
(A kérdésem csak azoknak szól, akiket ez a téma érint, olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy a haj növekedése genetikai és nincs semmi, ami gyorsíthatná, meg hasonlók, mert nem ez a kérdés. Köszi)
Ricinusolaj, de jó a Panthenol is.
Tudom hogy erre nem vagy kíváncsi, de a leghatásosabb mégiscsak az idő :)
Ricinusolaj, Bánfi hajszesz, Herba vita hajszesz, fejbőrmasszázs, koffeines sampon
Nálam a ricinus volt a nyerő, utána pedig a Bánfi :)
Bánfi, Vitanol C hajszesz, Herba Vita hajszesz, ricinusolaj, Revalid, dm-es hajkapszula, B vitamin komplex.
Egyik sem használt, sőt, a ricinustól csomó hajam kihullott. A vitaminoktól nőtt csak kicsit gyorsabban, a külsőleg alkalmazható dolgok teljesen hatástalanok voltak.
Ricinusolajat használtam, de tönkretette a hajam, kihullott csomókban nagyon sok és elszínezte, élettelen volt tőle, én senkinek nem ajánlom, 2 hónapig járkáltam vizsgálatokra miatta, mire az orvosok mondták hogy a hajnövekedés nem befolyásolható, de mindenféle szerekkel sokat árthatok a fejbőrömnek. Szóval ész nélkül senki ne kencézze a haját, úgysem ér vele semmit, ha tetszik ha nem, a hajnövekedés tényleg genetika. Azon nem lehet változtatni.
Koffeines sampont és balzsamot már rég használok, erre is azt mondják hajat növeszt, de semmi ilyen hatása nincs. Viszont jó a hajnak, szép tőle.
Ezen kívül hajhullásra kaptam hajszeszt, erre is neten az okosok azt mondják hogy hajnövesztő hatása van, ami szintén nem igaz, ez csak a hajhagymákat erősíti meg, hogyha el vannak gyengülve.
Én nem akarok hajat növeszteni, csak kíváncsi voltam, hogy ki mit használt eddig, mert annyi mindent olvasni.
Egyébként nem vasalom a hajam, olyannyira nem, hogy nincs is hajvasalóm, se hajszárítóm. Se semmi ilyesmim. A hajam magától szög egyenes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!