Hajnövesztők, kinek mennyit nőtt a haja egy év alatt kb?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, most kezdtem el növeszteni és nem tudom mire számítsak :)2013. febr. 1. 10:32
1/10 anonim válasza:
Nekem 1 év alatt 35 centit nőtt, ami havi szintre lebontva majdnem 3 centit jelent. Persze ebbe nincsenek beleszámolva a vágások, szóval azokkal együtt számolva 25 centivel lettem gazdagabb 1 év alatt. Mikor nem törődtem, ápoltam a hajamat, akkor 1-1,5 centi körül nőtt.
De mindenkinél más ez. Lehet ami nekem bevált, az másnak nem és fordítva.. :)
2/10 A kérdező kommentje:
És mivel ápoltad a a hajad?
2013. febr. 1. 16:36
3/10 anonim válasza:
25 cm-t nőtt egy év alatt, de sokat töredezik a szőkítés miatt, úgyhogy ha ápolnám is akkor többet nőne, de jelenleg én nem kencézem semmivel, csak arra figyelek, hogy jó fajta sampont balzsamot használjak.
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. Ricinus-olívaolaj keveréket használtam és Alverde koffeines samponnal mostam. Ügyeltem még arra, hogy minimum 3 liter folyadékot igyak, illetve egészségesen, vitamindúsan étkezzek.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is ua a sampont használom! :) viszont nekem nem jó az olajpakolas mert zsíros a hajam alapból is.
2013. febr. 1. 21:36
6/10 anonim válasza:
Még kipróbáltam régebben Bánfi hajszeszt is :) 2-2,5 centiket nőtt a hajam, mikor használtam, csak sajnos a kúra alatt, a 4. hónaptól kezdve elkezdett hullani a hajam. Biztos, hogy ettől hullott, mert miután abbahagytam utána alig jött ki pár szál. Lehet megterheltem vele, pedig heti 2x használtam hajmosásnál. De ettől még gyorsan nőtt, szóval arra bevált. De sokaknál nem jelentkezik hajhullás. Mivel hajszesz, vigyázni kell vele, mert könnyen kiszáríthatja a hajat. Szóval ezt a hajszeszt tudom ajánlani az olajozás helyett. Meg sokaknak bevált a panthenol hab is :)
7/10 A kérdező kommentje:
A panthenol tényleg jó. Herzériát akarom meg kipróbálni, ismered esetleg? Jókat olvastam róla.
2013. febr. 2. 10:17
8/10 anonim válasza:
Nem ismerem, de majd utánajárok akkor :)
9/10 A kérdező kommentje:
Azóta tök sokat nőtt a hajam :) Tarkóközépig ért és most a vállam alatt van már 10 centivel :)
2013. jún. 3. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!