Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el? A szemeim...

Hogyan tüntessem el? A szemeim alatt kb 3cm-rell húzódik egy egy csík, vonal.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és napi szinten elő jön.Nem tudom h ráncnak nevezhetők-e.Általában8-9 órát alszok,nemhinném hogy fáradság miatt van.Talán vitaminhiány??Szürke és lila karikák vannak a szemem alatt.Mit kéne tennem mivel lehet kezelni.Miket,egyek és ne egyek??
2013. jan. 29. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:

a dolgok visszavezethetők a táplálkozásra, de nem hiszem hogy hatalmas életmód váltás kéne egy karika miatt....amúgy nekem 10 évesen jött elő a szemem alatt olyan 2 miliméterre egy ránc....utáltam, de már beletörődtem, hisz a legtöbb embernek van hiába fiatal...most 18 vagyok, már kettő van :D de nem feltűnő...

Amúgy a szemed alatt 3 cm? biztos nem miliméter?

Mindegy...a szem alatti táskákra az uborkát tudom mindani, kell egy kígyóuborka...belőle két szele, elég vékony hogy még hajlékony legyen és ne két bumszli uborkát rakj a szemed alá....terítsd a szemedre és 10 percig hagyd hatni...utána ne mosd...le ez általában jó...ilyen fiatalon szükségtelen ránctalanítókrémezgetésbe kezdeni...melllesleg nem lehet hogy valami durva arctoniccal kened be ott is?

2013. jan. 29. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Esténként vattakorongal átkenem az arcomat arctonikkal.Azt mondják h tisztítja a prusokat.

Hallottam azt is hovy vazelinnel este be kell kenni és az összehúzza.Ez igaz??

Mi legyen a kék karikákkal??

2013. jan. 29. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem,nem igaz.Egyszerű trükkje van.Szemkrémmel körkörösen masszírozd így a vér és nyirokkeringés elindul és friss vér kerül a helyére.Sokszor az elhasználodott vér pang a kis kapillárisokban.
2013. jan. 30. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!