Hogyan tüntessem el? A szemeim alatt kb 3cm-rell húzódik egy egy csík, vonal.
a dolgok visszavezethetők a táplálkozásra, de nem hiszem hogy hatalmas életmód váltás kéne egy karika miatt....amúgy nekem 10 évesen jött elő a szemem alatt olyan 2 miliméterre egy ránc....utáltam, de már beletörődtem, hisz a legtöbb embernek van hiába fiatal...most 18 vagyok, már kettő van :D de nem feltűnő...
Amúgy a szemed alatt 3 cm? biztos nem miliméter?
Mindegy...a szem alatti táskákra az uborkát tudom mindani, kell egy kígyóuborka...belőle két szele, elég vékony hogy még hajlékony legyen és ne két bumszli uborkát rakj a szemed alá....terítsd a szemedre és 10 percig hagyd hatni...utána ne mosd...le ez általában jó...ilyen fiatalon szükségtelen ránctalanítókrémezgetésbe kezdeni...melllesleg nem lehet hogy valami durva arctoniccal kened be ott is?
Esténként vattakorongal átkenem az arcomat arctonikkal.Azt mondják h tisztítja a prusokat.
Hallottam azt is hovy vazelinnel este be kell kenni és az összehúzza.Ez igaz??
Mi legyen a kék karikákkal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!