Mikrodermál piercingről tapasztalatok?
Hogy működik? - Ha beírod a keresőbe, hogy microdermal, azonnal kidob ezernyi találatot és ha elolvasod a leírásokat, azonnal megérted. Ha nem tudod, hogy működik, akkor honnan tudod,hogy mi az? Ez körülbelül olyan, mintha szeretnél vásárolni egy tollat, de nem tudod, mire jó. Divatszagot érzek, mindegy.
Fáj? - Igen. Mindenkinek máshol van a fájdalomküszöbe, de ez egy fájdalmas dolog. Kinek kevésbé, kinek jobban fáj.
Mennyibe kerül? - Hova, mekkora, melyik városban? Nem cigaretta, hogy egységára legyen.
Szerintem vehetnéd a fáradtságot és OLVASHATNÁL egy kicsit a témában, ha már érdekel. Vagy talán ehhez is lusta vagy? Könnyebb feltenni ide a kérdést, mi?
Nekem érzéstelenítették, így nem fájt. Egyébként jobb helyeken kérheted az érzéstelenítést és akkor nem fáj. :)
Viszont az egyik kezd kilökődni... nekem gyanús, hogy ez nem túl tartós ékszer.
Az árat hiába írom, nagy eltérések vannak.
Inkább válassz egy szalont, és menj be érdeklődni. Én azt sem tudtam mi az a microdermal. Piercinget szúrattam és láttam a pultban az ékszert és akkor kérdeztem meg mi ez. Rá fél évre én is berakattam kettőt. Elmagyarázzák szívesen hogy "működik", mennyibe kerül...stb. Először válassz egy szalont, mert különbözhet még a berakás módja is, nem csak az ár, vagy hogy van-e érzéstelenítés. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!