Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti hogy oldjátok meg...

Lányok! Ti hogy oldjátok meg a gyantázás előtti időszakot? Addig szőrösek vagytok a pasitok előtt? Pasik, zavar titeket a borosta egy lányon?

Figyelt kérdés

Szóval a gyantázáshoz kell 4-5 nap, amíg megnő elég hosszúra a szőr, és le lehet szedni.

Mindig érdekelt, ezt mások hogy oldják meg.

Engem nagyon zavar, már ha egy napos borostával kell a pasim előtt lenni is. Inkább kitalálok vmi okot, hogy ne legyen szex, vagy ne találkozzunk. De mi lesz, ha együtt kell laknom valakivel? (Erősebb kicsit a szőröm, nem ez a szőke pihés dolog.:( )

Fiúk, titeket mennyire zavar a borosta?

Lábra, bikinivonalra gondolok.

2009. szept. 2. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
46%

:) te tudod, igaz én nemegészen erről beszéltem.

de gondolom nekedsem jön be annyira ha a pasid az elején mindig szépen simára borotválta a fejét, azt mostmegmár 3 hátig borotvához sem nyúl...én igenis azt vallom, h akárhény éve vagyok együtt a barátommal, nemfogom elengedni magam. és ez nemazt jelenti h mindig már ébredéskor is sminkben virítok, mert ez nemigaz. még a 7köznapokban sem sminkelem ki mindig magamat, ha igen, akkoriscsak spirál és cerka. és énis voltam már sírástól dagadt szemekkel a barátom előtt, nekemis volt büdös a szám ébredéskor, de ezek nemegészen ilyen dolgok. a sírást nemtudod visszatartani, álmopdban nemtudsz fogatmosni, stbstb. a borotvát a kezedbe venni, és azt az 5 percet rászánni viszont képes lehetsz fürdés közben.

ezért mondom ez nemegy olyan húdenagy dolog, az az 5 húzás h nelehessen megtenni.

2009. szept. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!