Göndör hajam van. Tudnátok olyan módszereket ajánlani hajegyenesítéshez, amivel legalább egy napig egyenes marad? Nekem ugyanis szinte azonnal el kezd visszagöndörödni, miután kiegyenesítettem.
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 08:25
1/4 anonim válasza:
tartós hajkiegyenesítés 10-15 ezer ft-ért akkor 2-3 hónapig isegyenes marad
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) de én nem szeretném tartósan kiegyenesíteni, csak bizonyos alkalmakkor. :)
2013. jan. 28. 08:48
3/4 anonim válasza:
Nekem is van ezzel van problémám. Tettem is fel itt már hasonló kérdést. Ajánlották, hogy folyamatosan fésüljem, miközben száritom, majd fújjak rá hajlakkot. Nekem nem vált be. Esetleg próbáld meg te is.
4/4 anonim válasza:
Azt beszélik, hogy valami hajhabot és/vagy hajlakkot kell a vasalás előtt rákenni, és egyenes marad több óráig. Én még nem próbáltam, de az enyém is ez a problémás típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!