Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mi a jobb a...

Szerintetek mi a jobb a bőrömnek? HELP

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé pattanásos vagyok, nagyon utálom. van egy csomó kencém, krémem, radirom ellenük.. szerintetek mi a jobb a bőrömnek ha (elég)sokat használok egyszerre vagy pedig ha ritkábban használom ugyanazokat? melyik hatásosabb?

SEGÍTSETEK :(

2013. jan. 27. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz! Ennél jobb megoldás úgysincs...
2013. jan. 27. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha NAGYON pattanásos a bőröd, annak hormonzavar lehet az oka. Nekem is ez volt. Adtak rá gyógyszert (nem semmi káros szörnyűséget mint azt a legtöbben hiszik, csak olyat ami helyrehozta a hormonjaimat) és elmúltak. Nem jött ki új, miután abbahagytam se.
2013. jan. 27. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász biztos tud segíteni. Nekem csak éjszakai gélt írt fel, és napokon belül elmúlt a legtöbb pattanásom. most már csak akkor használom, ha előjön egy-kettő, mert viszonylag jól rendbe rakta az arcom.
2013. jan. 27. 16:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de egyelőre nem tervezek bőrgyógyászhoz menni.

annyira nem vészes hogy az egész arcomon van, inkább csak a T vonalban.

de szerintetek az jobb az arcomnak ha több dolgot használok egyszerre vagy inkább keveset és hagyjam békén? :D

2013. jan. 27. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha a T vonalban van csak, akkor szerintem vegyes típusú arcbőröd van, legalábbis nekem az van és csak a T vonal problémás nálam...

Ajánlom, hogy ne a DM, Douglas és hasonlókban vásárolj "olcsóbb" vagy drágább cuccokból, hanem gyógyszertárban. Ami ott van, az valószínűleg jó, abból egy arclemosó, arcradir, tonik, esetleg vmi hidratáló krém kell. Lehet, hogy jóval drágább, de nekem biztonságérzetet ad, hogy gyógyszertári...

A másik pedig. A külső kúrálás ideiglenes, belülről jönnek azok a patik, belülről kell megszabadulni tőlük.

1. tipp: VÍZ. Mármint rengeteg, és tényleg víz, esetleg cukrozatlan zöld teák, és a cukros üdítők leszorítása, ha szoktál. Egy hét múlva tapasztalható, hogy frissebb lesz az arcod.

2. Nem tudom, hogy hogy állsz a kajákkal de vannak olyan kaják(fűszeres-olajos kaják, chipszek, cukrok, csokik, sőt, még ha túl sok magot/magvakat eszel is zsíros lesz az arcod, ami ugye patikhoz vezet

3. Csinálj egy bőrlélegző kúrát. :) Ha sok a patid, akkor gondolom szoktál alapozót használni, de ha nem, ez akkor is jó.

Vegyél sminklemosó kendőt a boltban, a sima bőrtisztítás mellett(reggel, este+ heti 1-2x radír) és vidd magaddal mindenhova(munkahely/suli/étterem/buli) a kendőt és a tonikod és amikor csak tudod(pl. tanórák közötti szünetekben) kimész a mosdóba letörlöd jóó alaposan az arcod és tonikozol. Aztán pedig otthon délután ki lehet próbálni különböző pakolásokat zöldségekből, gyümölcsökből. :) Persze ez azt jelenti, hogy egy ideig nincs smink, de a bőröd meg fogja köszönni.

4: Egyik barátnőm nagyon mitteszeres volt és azokból lettek mindig pattanásai, amúgy szökő-évente lett volna neki egy. Aztán mondtuk neki, hogy csináljon egy kozmetikus kúrát, valami normálisabb(higiénikusabb) kozmetikusnál, ami annyiból állt, hogy másfél hetente elment kozmetikushoz egy ideig, amíg teljesen kitisztult az arca, aztán szerintem még most is kéthetente jár, DE az arcbőre tényleg szép és konkrétan nem használ alapozót.

Remélem segítettem valamit. :) <3

2013. jan. 27. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) !
2013. jan. 27. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Vichy Normadermet. A legjobb pattanásos bőrre, mivel van benne szalicilsav. Ez segít leszárítani a már meglévőket.
2013. jan. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!