Amióta elkezdtem rendszeresen (havonta) epilálni azóta a lábamon nagyon kivan száradv a abőr és nagyon viszket is. Én az epilátorra gyanakszom. Mitől lehet ez? Mit tegyek ellene hogy ne viszkessen a bőröm?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 17:57
1/3 anonim válasza:
nekem az vált be ha rögtön szőrtelenítés után bekenem olajjal ( jonsons baby olaj )
2/3 anonim válasza:
Rendszeresen használj száraz bőrre való testápolót. A Garnier-nek van kifejezetten ilyen terméke, a piros flakonos.
Az epilátor használata tényleg kiszárítja a bőrt (én is tapasztalom). Szerintem attól van, hogy a szőrszálak kihúzásával sérül valami, ami a bőr víz(vagy zsír)háztartásának működéséért felelős. Persze ez csak egy tipp, nem tudom, hogy pontosan mi lehet az oka.
3/3 anonim válasza:
nekem is ez a bajom. nyáron nem is annyira durva, de télen amikor még a harisnya is irritálja, meg olyankor amúgy is szárazabb a bőröm, olyankor meg tudnék őrülni. szerintem kipróbálom a babaolajat, hátha az használ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!