Hogy kell hajat vasalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Nemsokára lesz egy buli, ahová szeretném kiegyenesíteni a hajam. Hosszú hajam van, és alapból nagyon göndör. Eddig sosem sikerült 100%-osan kivasalnom.:( Remington hajvasalóm van, még nyáron vettem 8000Ft-ért. Hogyan vasaljam ki? Vékony tincsenként? Utána hajlakkot fújjak rá? Nagy hasznát venném a segítségeteknek :) .2013. jan. 26. 17:51
1/6 anonim válasza:
Igen kicsi tincsenként érdemes! Nekem is göndör hajam van és a hajlakk segíteni szokott! Remélem sikerül:)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi , aranyos vagy:)
2013. jan. 26. 17:57
3/6 anonim válasza:
igen, vékony tincsnként és legalább 2-szer menj át rajta.
ja és ha hőfokszabályzós a vasalód akkor a legnagyobb hőfokon.és a végén rakhatsz rá wax-ot, haljakkot, hajhabot hogy úgymaradjon
jó bulizást!!:D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D Kíváncsi vagyok sikerül-e :p
2013. jan. 26. 18:16
5/6 anonim válasza:
Igen tincsenként, a legegyszerűbb ha szétosztod a hajad, kettőbe vagy négybe begumizod, így szerintem könnyebb, mert nem zavar be a sok haj :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszii:))
2013. jan. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!