Akinek hullámos haja van az hogy csináljon emos hajat? Az alját le kell vasalni? Tudtok olyan hajvasalót ajánlani ami nem égeti (annyira) (nekem most kerámialapos hajvasalóm van) szét a hajat egy idő múlva?
Figyelt kérdés
a tapasztalatokra vagyok kíváncsi nem a videók linkjeire)a tupírt nem fogja télen lenyomni a sapka?2012. szept. 29. 13:46
1/1 anonim válasza:
Hullámos emo frizurák is vannak.Persze gyakoribb az egyenes.Épp ezért egyedi a hullámos.
Csak a kerámia lapos vasalókat tudom ajánlani.Úgy 180-200 hőfokkal vasalj.Mert igaziból az még jobban tönkreteszi a hajad hogy ha alacsony fokozaton sokszor áthúzod.És hővédőt azt mindenképpen használj.Én nem sajnálom kidobni a pénzt egy 2000-3000 Ft-os hővédőre hogy ha a hajam jobban védve van.És tényleg használ.Így azt ajánlom hogy ha engedi a pénztárcád akkor fodrászkellékesnél vegyél.
Amúgy a sapka lenyomja a tupírt.Én nem is hordtam sapkát.A fejem nem fázott,a fülemet pedig eltakarta a hajam.Ha még sem,akkor egy stílushoz illő fülvédőt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!