Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A természetes hajam göndör,...

A természetes hajam göndör, buliba ki szoktam vasalni de mire odaérek mindig beugrik pedig jó minőségű a hajvasalóm (remington). Mit ajánlotok rá hogy kitartson egész este?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hajformázókra,lakkra,zselére..vasalt hajam még indulás előtt jól beáll,2-3óra múlva kiugrik,kezelhetetlen lesz.Mitől maradhat meg egész este egyenesen?
2012. szept. 7. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
az a baj hogyha a hajad nem "akarja" akkor nem is fog úgy maradni. az enyém pl egyenes, és akármit csinálok vele nem marad 1-2 óránál tovább göndör :(
2012. szept. 7. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak hasonló gondjaim.. _:DD

De igazából két év után azt mondtam: nem érdekel és hagyom a hajam, ahogy szokott lenni.

Most már ki nem vasalnám, inkább minél jobban göndörítem, hogy minél több szebb tincsem legyen.. :) szeretem, hogy egyedi kicsit a hajam, nem a megszokott ezerrel tűre vasalt.. ;)

2012. szept. 7. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
hajmosás után, vasalás előtt használj ironing sprayt, olyasmi, mint a lakk, pumpás spray, egyrészt védi a hajad a forróságtól, másrészt tartósabb lesz az egyenesség. egyenesítő sampon és balzsam, plussz én miután kivasalom egy nagyom minimális fény vaxot is teszek rá, bár ez nem a begöndörödéstől óvja meg, hanem párás időben nem lesz "szőrös".
2012. szept. 8. 00:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Húú köszönöm hasznos dolgokat írtatok! :)

2.választ adó:én is egyre kevesebbet vasalom már,csak néha szeretem buliba kivasalni:) Szoktál tenni göndör hajadra esetleg hajhabot hogy tartósabb maradjon a göndörség,vagy esetleg zselét,vaxot? :)

3.választ adó: Jó tippnek tűnik,megfogadom a tanácsodat és legközelebb használom a hajamra ezeket a dolgokat:)

2012. szept. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!