Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » VÉGLEG MEG SZERETNÉK SZABADULN...

VÉGLEG MEG SZERETNÉK SZABADULNI A PATTANÁSOKTÓT! Mit tegyek? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Még 7. osztályos szépfiu lehettem amikor észrevettem egy napon,hogy a homlokamon megjelent három kiütésszerű dolog,(akkor még nem tudtam,hogy mi az isten átka ez).Pár hónap elteltével a homlokamat szinte mindenhol ez lepte be,fénylett a homlokam a zsírtol. Édesanyám ekkor vett egy Avon Care 3in1 nveű börtisztító szert,ami nagyon jól bevált egy éven keresztül,viszont a bőröm kezdett fokozatosan immunis lenni ellene,és szinte hatástalan.Most kilencedik osztályos vagyok és pár héttel ezelőtt nagyon szépen nézekk ki a bőröm,viszont most kezd beindulni ugyanaz a folyamat ami 7.-be csak most hiába használom az avont mert hatástalan(nem mondhatnám hogy teljesen az,de kell használjam 3 hetet megállás nélkül napi rendszerességgel hogy kitistuljon a homokam.Hangsúlyoznám,hogy csakis a homlokamon található pattanás,annak is a közepén és a tetején,máshol nagyon szép a bőröm.Nagyon örülnék ha tudnátok ajánlani valami vénynélkül kapható krémet.szert ami végleg leszámolna minden kamasz átkával,a pattanással.Több szert is felsorolhattok,ha ismertek.és nagyon örülnék,ha személyes tapasztalatotoka is elmondanátok. 16/F.

Előre is köszönöm a válaszokat.

ui:börgyógyászoz ne küldjetek mert nem annyira súlyoh a helyzet,hanem akkor a szüleim mér rég vittek volna,ajáljatok szereket(Házi kotyvalékokat nem kérek)

2013. jan. 26. 14:33
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírási hibákért,de nem figyeltem oda kellő képpen
2013. jan. 26. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én régen ezt vettem és nagyon bevált. Azóta már egyszer megszűnt, de most megint van, gondolom ugyan az a hatóanyag: [link]
2013. jan. 26. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,hihetetlenül hálás vagyok!Ki fogom próbálni,és reménykedek a hatásában.Nagyon örülök annak,hogy vannak emberek akik nem hanyagolják ismeretlen emberek kérdéseire választ adni.Ez önzetlen segítség
2013. jan. 26. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Véleményed szerint ez már megtalálható minden gyógyszertárban.
2013. jan. 26. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Az Aknesol tényleg jó,ami még bevált az ez

[link]

2013. jan. 26. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló,az a helyzet hogy az én pattanásaim nincsenek begyulladva,de ettől függetlenül még ajánlott e krém asználata?
2013. jan. 27. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,szépen leszárítja őket.
2013. jan. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!