VÉGLEG MEG SZERETNÉK SZABADULNI A PATTANÁSOKTÓT! Mit tegyek? (Bővebben lent! )
Még 7. osztályos szépfiu lehettem amikor észrevettem egy napon,hogy a homlokamon megjelent három kiütésszerű dolog,(akkor még nem tudtam,hogy mi az isten átka ez).Pár hónap elteltével a homlokamat szinte mindenhol ez lepte be,fénylett a homlokam a zsírtol. Édesanyám ekkor vett egy Avon Care 3in1 nveű börtisztító szert,ami nagyon jól bevált egy éven keresztül,viszont a bőröm kezdett fokozatosan immunis lenni ellene,és szinte hatástalan.Most kilencedik osztályos vagyok és pár héttel ezelőtt nagyon szépen nézekk ki a bőröm,viszont most kezd beindulni ugyanaz a folyamat ami 7.-be csak most hiába használom az avont mert hatástalan(nem mondhatnám hogy teljesen az,de kell használjam 3 hetet megállás nélkül napi rendszerességgel hogy kitistuljon a homokam.Hangsúlyoznám,hogy csakis a homlokamon található pattanás,annak is a közepén és a tetején,máshol nagyon szép a bőröm.Nagyon örülnék ha tudnátok ajánlani valami vénynélkül kapható krémet.szert ami végleg leszámolna minden kamasz átkával,a pattanással.Több szert is felsorolhattok,ha ismertek.és nagyon örülnék,ha személyes tapasztalatotoka is elmondanátok. 16/F.
Előre is köszönöm a válaszokat.
ui:börgyógyászoz ne küldjetek mert nem annyira súlyoh a helyzet,hanem akkor a szüleim mér rég vittek volna,ajáljatok szereket(Házi kotyvalékokat nem kérek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!