Hiába ápolom pakolásokkal a hajam, egyre szárazabb, mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Még akkor is szebb volt a hajam, amikor festettem. Nem vasalom, nem göndörítem, nem csinálok vele semmit, mégis egy szénakazal a hajam. Olívaolajjal, ricinussal, fekete Gliss Kurral, Kallos tejes pakolással ápolom, amik évek óta mindig beváltak, de már nem segítenek semmit. Vágás nem opció, mert a tövektől száraz a hajam. Vagy le kéne cserélni a termékeket?2013. jan. 25. 20:08
1/5 anonim válasza:
Fodrászt kérdezd, agy pihhentessed kicsit, lehet h tul sokat erőltetd a samponokat ! Nekem ilyenkorr a vilá legegyszerübb WU2 sampon segit. Van száraz meg zsiros hajra is.
2/5 Joshy Ca$h válasza:
Próbáld meg ezt, bár nem tudom Magyarországon hol lehet kapni, de nagyon jó. [link]
3/5 anonim válasza:
szerintem ezek mind nagyon jók, amiket használsz, plusz sapka mindig, utcára, hajvitamin és egyféle pakolás a sok közül.
4/5 anonim válasza:
Talán belülről ered a probléma. Úgy értem, elég változatosan étkezel? Nincs vitaminhiányod vagy ilyesmi?
5/5 A kérdező kommentje:
Sok gyümölcsöt eszem, néha vitaminokat is.
2013. ápr. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!