Lila hajat akarok hogy csináljam?
Figyelt kérdés
nemrég lett befestve, de rendes festékkel, és ez ilyen lilás vöröses... meg picit sötétebb is. Valami ilyesmit akarok: [link] vagy : [link]
Hogy csináljam meg? Fodrászhoz csak nagyon végszükség esetén mennék el. :)Ami most van azt muszáj lenne leszőkíteni? :)
2013. jan. 24. 22:09
1/7 anonim válasza:
muszáj lenne. ha otthon csinálod magadnak, akkor nagyon megbánod. legalábbis volt osztálytársam megbánta :D
2/7 anonim válasza:
Ehhez teljesen ki kell szőkíteni a hajat és hajszínezővel befesteni.
3/7 anonim válasza:
hát fodrászkellékesnél kapsz szerintem csak ilyen és ehhez hasonló színeket
és szerintem is le kell szívatni hozzá és utána lilára befesteni, de szerintem készülj fel hogy hamar kifog belőle kopni a lila
és szerintem is bízd fodrászra mert nagyon balul is elsülhet ha otthon csinálod
4/7 anonim válasza:
Nekem barna hajam volt. Sok lila csíkot akartam bele, de nem fogta be. Pedig nekem fodrász csinálta... :( Szerintem mindenképp ki kell hozzá szőkíteni, és inkább menj el fodrászhoz, mert ha magadnak csinálnád, lehet tényleg nagyon megbánnád. Nem olyan könnyű annak, aki nem ért annyira hozzá megcsinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor maradok fodrásznál :D köszi :D
2013. jan. 25. 18:15
6/7 anonim válasza:
Ohh Perrie-s hajat akarsz :333 :D
7/7 A kérdező kommentje:
Igen imádom őket, és amikor megtudtam hogy lila a haja még jobban :D
2013. jan. 26. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!