Ha borotvával akarok leborotválni a hónajamat akkor azt hogyan csináljam? Kell hab? Hogy húzzam a borotvát? Még sosem csináltam.
Figyelt kérdés
15/f2009. máj. 25. 23:51
1/4 anonim válasza:
Tusfürdő,borotvahab szappan,édes mind1,csak habos legyen!Kezd felülröl lefele,és utána alulról felfele amig csupi nem lesz!!Nem bonyi..:)
2/4 anonim válasza:
Ha hosszú a szőr előbb nyírd rövidre,majd borotvahab és lehet borotválni.Én föntről lefelé kezdem húzni,majd lentről fel.Ha rendszeresen csinálod amikor még kicsi,akkor hab sem kell elég a tusfürdő.
3/4 anonim válasza:
Tusfürdővel vagy borotvahabbal szoktam, ami épp van, a szappan szárítja a bőrt, az nem annyira jó.
Lefelé kell húzni elméletileg, ha hosszú a szőr akkor vágd le előtte ollóval, könnyebb lesz úgy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2009. máj. 26. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!