Jól állna a tépett haj?
Figyelt kérdés
Kerek arcom van, sötét barna,szinte már fekete hajam, ami a hátam közepéig ér. Nemsokára megyek fodrászhoz és nem igazán van ötletem. :// Szerintetek a tépett haj jól állna? Légyszí linkeljetek képet, hogy kerek archoz milyen frizura állna jól! Előre is köszi! :)2013. jan. 23. 23:01
1/2 anonim válasza:
ami neked tetszik az legyen miért kell, hogy valaki más mondja meg, hogy neked milyen haj kell.... Ha te olyat akarsz akkor olyat csináltatsz magadnak kell, hogy tetsz nem másoknak
2/2 anonim válasza:
Szerintem a tépett mindenkinek jól áll. Amúgy ahogy az első mondja, olyat csináltass, amilyen neked tetszik, mindenki másra meg magasról tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!