Nagyon gáz, hogy folyton változtatom a hajszínem?
Figyelt kérdés
Egy fél év alatt háromszor váltottam: lőször szőke voltam, aztán meggondoltam magam, hogy nekem mégis barna kell, aztán amint barna lett megint szőkét akartam. Most, hogy szőke vagyok vörösre szeretném festeni. Megpróbálok egy évig legalább most szőke lenni, aztán festem csak be. Nem tudom hogy szokhatnék le erről... :( Mit tegyek?2013. jan. 22. 13:51
11/11 anonim válasza:
20 éves koromig én is állandóan festettem, meg színeztem a hajam, ez a hóbortom kb: 2 évig tartott. Azóta tíz éve fekete vagyok, és nagyon szép hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!