Hogyan érhetném el, hogy egyforma legyeen mindenhol a hajszinem?
A syoss-nak vannak ilyen világosító festékei:
A fodrászod nem magyarázott vagy mondott el semmit?? Elég szomorú :(
Először is "szőkítőport eltüntetni a hajból" hajmosással lehet :D Annak a hatását viszont nem egyszerű.
Ugyanis a szőkítőport arra szolgál hogy kiszívja a festékszemcséket a hajadból.
Ha ezt egyszer megtette, a hajból hiányozni fognak a pigmentek, majdnem mint az ősz hajnál.
Nem fogja be rendesena festék, hamar kikopik/ledobja azt a haj.
Ezzel minden további hajfestésnél számolnia kell a fodrászodnak.
Úgy szabadulhatsz meg a szőkített résztől, hogy először minél gyengébben szőkítteted. (ezt ki lehet hagyni ha viszonylag világos az eredeti hajszíned)
Aztán áttérsz szőkítésről hajfestékre a lehető legvilágosabb szőkére.
Majd ezután ha lenőtt teljesen a szőkített rész vagyis le lett vágva, akkor lehet átfesteni más árnyalatra úgy hogy ne maradjanak "kikopásra hajlamos részek".
Ez akkor érvényes ha viszonylag világos szőke szeretnél maradni, és a természetes hajszíned is (fodrász értelemben) középszőke vagy annál világosabb.
Bolti, dobozos festékekkel ne is próbálkozz, hiába az ilyen olyan Syoss és társai reklám.
Beugratás az egész. Észrevetted hogy pasi fodrásznak kinéző színészekkel reklámozzák a hajfestékeket?
Meg mindig hozzáteszik hogy "szalon szépségű haj" meg "professzionális minőség" blabla...? Hát nem véletlen.
Ezek egyáltalán NEM professzionális termékek.
És csak bizonyos kiinduló hajszínnél fogod kapni ugyanazt a színt mint a dobozon, de ez függ a haj előéletétől meg ápolástól stb. is.
Ja és arról nem is szólva hogy a szemed arcbőröd sose lesz olyan szép mint a modelleké a retusált képen, pedig jó volna igaz?
Attól hogy felkened a festéket...nem történik csoda, és lehet hogy tök máshogy áll a te saját bőrszínedhez meg szemedhez az a szín.
Tudat alatt mégis valahogy sokan esnek ebbe a hibába. Marketing az egész.
Én fodrász tanuló vagyok, a saját hajammal is ugyanez volt a helyzet.
Ha a fodrászod ezeket nem tudja vagy nem képes megcsinálni akkor inkább keress másikat.
Én a belvárosban dolgozom féláron + anyagköltség, ha gondolod keress meg.
Remélem tudtam segíteni. Üdv Dina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!