Az baj ha csak azért szedünk fogalmazásgátlót hogyelmúlljanak a pattanások?
Figyelt kérdés
mert már semmi nem segit.és elegem van 16éves vagyok és 5éve kinoznak a pattanások.2013. jan. 20. 14:39
1/9 anonim válasza:
Hát, semmi esetre se egészséges...
2/9 A kérdező kommentje:
hát pedig nem tudok már mit csinálni..és azéért gondoltam..
2013. jan. 20. 14:57
3/9 anonim válasza:
Igen,baj.A mai modern kozmetikában nem a májat kellene plusz tehernek kitenni.
4/9 A kérdező kommentje:
mért a májat?
2013. jan. 20. 15:18
5/9 anonim válasza:
igen, baj!!! totálisan felborítja a hormonrendszeredet!! és még fiatal vagy. inkább keress vmi természetes anyagot. nekem pl a Himalája sószappan bejött (Dm-ben lehet venni). :)
6/9 A kérdező kommentje:
mi a pontos neve neki?
2013. jan. 20. 16:02
7/9 anonim válasza:
ismerősömnek bőrgyógyász ajánlotta (aki ugyebár doktor, nem vmi laikus) szóval annyira káros nem lehet
a túl sok pattanás azt jelenti h alapból nincs valami rendben a hormonjaiddal tehát lehet h pont a gyógyszer fogja rendbe tenni. a májat csak a túladagolás károsítja illetve az új gyógyszerek tartalma olyan kicsi, h még rendszeresen szedve is kevésbé károsak a májra mint pl. az algopirin, amit ritkábban szedsz. felfújják a dolgot.
8/9 anonim válasza:
Az algopirint pont hogy májbetegek is szedhetik.
9/9 anonim válasza:
ez most komoly? "miért a májat?" mert szerinted melyik szerved méregtelenit stb.? a pia,gyógyszerek mind keresztül mennek a májadon....O.o oké hogy ha nem vagy emelt bioszsos de akkor is ...ezt 8.-ba tanultuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!