Fanszőr borotválási tippek férfiaktól?
Az első problémám: a pénisz és a hasfal találkozásánál mindig félek, hogy megvágom magam, esetleg egy eret elvágok, amikor borotválom. Van valami tippetek, hogyan lehet ott jól csinálni? Remélem érthetően leírtam.
A második: hogyan tudom a herékről teljesen eltávolítani a szőrt? Túl puha ott a bőr, nem merem végighúzni a borotvát rajta és nem is vagyok biztos benne, hogy úgy lehet-e egyáltalán, ezért eddig ollóval rövidítettem ott a szőrt.
Ezer köszönet a válaszokért!
Én általában úgy szoktam, hogy ollóval mindenhol elég rövidre levágom, amennyire csak tudom, aztán onnantól borotvával tovább (bár csak ollóval szoktam vágni).
A farkad és a hasfali bőrnél próbád meg azt, hogy a bőrt a hasad felé húzod, vagy a farkad felé, így az a bőrrész ami ott van a hajlatnál feljebb vagy lejjebb kerül, így egy simább felületen tudod borotválni a szőrt.
Nos...a heréden?
Hááát... én inkább csak ollóval csinálnám, de ha borotválni akarod akkor feszítsd ki a bőrt egy kézen ,a másikkal meg vághatod.. pl egyik ujjaddal megfogod a bőrt, vagy inkább kettővel, és másik ujjaddal egy másik helyen és kifeszíted a bőrt.
Nem szerencsés borotválni, ugyanis attól csak még erősebb lesz, és előbb-utóbb egy gyökérkefe pamacsot fogsz érezni a nadrágodban.
Legjobb a lézeres szőrtelenítés, de meglehetősen drága.
Vagy ki kell húzni csipesszel vagy szőrtelenítő géppel, de fájdalmas, vigyázni kel, hogy el ne fertőződjön.
Ettől akár egy hónapig is szőrtelen maradhat, de utána ez is kinő, akár még 10 év múlva is.
Legjobb lenen valami géntechnológiai megoldás, de tudtommal ilyen még nem létezik.
Első válaszoló, köszönöm a választ, jó ötlet!
Második válaszoló, a lézeres szőrtelenítést már néztem én is, gondolkodtam már rajta, nem kizárt a jövőben se, de egyenlőre maradok a borotvánál. Köszi szépen mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!