Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet hegeket eltüntetni?

Hogy lehet hegeket eltüntetni?

Figyelt kérdés
Volt egy idő, mikor vagdostam magam, már nem, és nem túl szép hegek maradtak. Van valami krém amivel el lehet tüntetni?

2013. jan. 20. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:

igen. Bár a legtöbb akkor használ ha friss a heg.

Van valami hagymakivonatos krém. Azzal kellett nekem is kenni a térdem.

2013. jan. 20. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekemis hagymakivonatos krém volt,nekem nem segített,pedig a homlokomon van a heg.
2013. jan. 20. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
gyogyszertárban is van vmi krém de baromi sokáig kell kenni és akkor se tuti h elmulik.nekem is ilyen hegeim vannak de tul lusta voltam krémmel bekötözni meg mittomén,meg negyed orán át dörzsölgetni.. frászt. inkább elfogadtam.ez is az életem volt, a részem.
2013. jan. 20. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem keloidos hegeim vannak, és én szteroid injekciókat kaptam a hegekbe, ez volt az egyetlen egy dolog ami használt. Valamint van a lézeres heg kezelés, ami ha jól emlékszem 10ezerhuf/cm, és hetente kell csinálni és 3-4hónapon keresztül, de ezt a bőrgyógyász tudná megmondani. Valamint nem lehet így kezelni bármilyen elhelyezkedésű heget.

Ezek a kezelések egyrészt költségesek másrészt fájdalmasak, de használnak.

Én azt ajánlom hogy mindenképpen keress fel egy bőrgyógyászt, olyat aki ért is a dologhoz!

2013. jan. 20. 12:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy 17 éves vagyok,és a szüleim nem tudnak róla...
2013. jan. 21. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Contratubex. Nem olcsó de nekem sokat segített.

Van másik megoldás ami neked nem kézen fekvő, de azért leírom.

Van valami lámpaféleség, hasonló gyógyító hatása van mint az infravörös lámpának.. Sajnálom de a nevét nem tudom, még kicsi koromban használtunk ilyet baleseti hegeimre...

Csak annyit tudok, hogy rettentő drága, több 100ezer forint mi is úgy kértük kölcsön..

2013. jan. 31. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
aloe vera esetleg:)
2013. márc. 10. 10:37
 8/8 anonim válasza:
Utolsó előttinek: Szerintem a bioptron lámpára gondolsz, neked bevált?
2013. márc. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!