Hol árulnak Serical Latte Tejproteines Hajpakolást?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla, hogy fodrászkellékesnél kapható, de elég sok fodrászkellékes van és ahol én voltam ott nem volt. Azt is olvastam többek között, hogy az Ázsia Center mellék szárnyában kapható a 2. emeleten, de ott kb semmit sem árulnak. Ha valaki tudna mondani egy konkrét helyett megköszönném :)
2013. jan. 19. 17:57
1/2 anonim válasza:
Én a Westend aluljáró szintjén találtam, ha bemész a vízesésnél akkor jobbra kell elindulna és bal kéz felé lesz egy üzlet (talán a Stessy illatszer és kozmetikum), ahol csomó szépségápolási terméket lehet kapni nagyon olcsón. Én úgy 3 hónapja vettem, de remélem még lehet ott kapni:)
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!