Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran kell borotválni...

Milyen gyakran kell borotválni a nemiszervet?

Figyelt kérdés
Hogy ne legyen Ciki ? Én 4naponta szoktam de ettől mindig kisebesedik vagy pattaásos lesz. Ti hogyan szoktátok? 18/L

2013. jan. 18. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Hogy ne legyen ciki, ahhoz nem borotválni, hanem szőrteleníteni kell. Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nő borostás, szúr és ki van sebesedve.

Ha valaki annyira igényes, hogy leszedi a szőrt, akkor legyen annyira is igényes, hogy azt tisztességesen csinálja.

2013. jan. 18. 15:30
 2/5 Shai-Hulud ***** válasza:
Olyan gyakran, hogy ne zavarjon a sörte. (Se téged, se a partneredet.) Egyéb megkötés nincs, egyetlen szabvány sem szabályozza a borotválás gyakoriságát.
2013. jan. 18. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Borotválni 3 naponta szoktam.De az a gáz a borotválással,h már másnap borostás.Majd gyantázni szeretném,bár tudom,h az rohadtul fog fájni,de legalább 1 hétig nincs szőr.
2013. jan. 18. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Én 1-másfél hetente szedem le,igy nem pattog ki.Túl kicsit nem tudok leszedni,mert kipattog.

Epilálni vagy gyantázni nem fogom,fáj.

Párom is csupaszra borotválja,övő is megnő 1-másfél hetesre,engem se zavar ha kicsit borostás,őt se ha én.

Természetes hogy nő,nem ciki.

2013. jan. 18. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy a szőr ciki, ha Te és a párod is pont úgy szeretitek. :) Ha bozont, akkor bozont, ha tök csupasz, akkor az. :))) Kevés dolog van, amit ennyire tényleg csak a magunk ízlésére szabhatunk a saját testünkön, hiszen ez tényleg csak kettőtökre tartozik, a divat szempontjából mindegy.

Szerintem ezerszer inkább rövid szőr szép bőrrel, mint sebes, piros foltos, rücskös, véraláfutásos bőr. Nekem különösen érzékeny bőröm van, soha nem borotváltam emiatt, hanem vagy fazonnyíróval egész rövidre vágtam, vagy gyanta. Ragaszkodom a szép bőrhöz, annál szexibb nincs. :)

2013. jan. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!