Szőrteleníteni szeretném a lábam. Hogyan kezdjek hozzá?
Szia!
Én kipróbáltam mindent, nekem az epilátor jött be leginkább.
A borotva a leggyorsabb, de sűrűn kell, mert hamar visszanő. A gyantázás a legsimább, de otthon csinálni nincs hozzá türelmem, kozmetikushoz eljárni 3-4 hetente meg drága. Ráadásul időpont egyeztetés, stb...
Az epilátor kéznél van mindig, fürdés közben szoktam epilálni, és hasonlóan sima, mint gyantázva. Körülbelül három-négy hetente szoktam epilálni a karom, lábam, a hónaljam pedig sűrűbben, ahogy kicsit megjelenik a szőr, máris leszedem. :)
Ezerszer komfortosabb érzés a szőrtelen, sima láb, mint a szőrös. De ugyanez igaz a test többi részére is. :)
28F
Ja azt kifelejtettem, hogy ha esetleg epilátort veszel, akkor mindenképpen valami normális prémium kategóriásat vegyél, mert az erősebb fiú-szőröket az olcsóbb, gyengébb gépek nem nagyon szedik ki, inkább csak beletörik. Én jó pár epilátort kipróbáltam, mire végre találtam egy normális gépet.
A másik dolog, hogy epiláláshoz az ideális szőrhosszúság max 5mm. Ha jelenleg ennél hosszabb a lábadon, akkor inkább első alkalommal borotváld, vagy gyantázd le, és majd akkor epiláld, ha már kinő pár millisre.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!