Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrteleníteni szeretném a...

Szőrteleníteni szeretném a lábam. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
az utóbbi egy hónapban nagyon megerősödött a lábamon a szőr /fiú vagyok(17)/
2013. jan. 17. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
inkább hagyd meg. Fiúnak nem gáz a szőrös láb, csak ha metroszexuális. Mert ugye meg alap.
2013. jan. 17. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Szeretném ha csupasz maradna.
2013. jan. 17. 17:09
 3/10 anonim válasza:
akkor borotváld le :-D
2013. jan. 17. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Húsz évesen kezdtem borotválni, de jobban megerősödött a szőr és most a barátnőm gyantázza le nekem. Komfortosabb számomra, ha sima a bőröm. 22/F
2013. jan. 17. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmiképp se borotvával csináld, akkor 2 nap után már borostás lesz, és a szőr is megerősödik még jobban. Az epilátor inkább csajos, szerintem a gyanta a legjobb.
2013. jan. 17. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én testszőrnyíróval szedem le,de az olyan mint a borotva.
2013. jan. 17. 17:55
 7/10 anonim válasza:
nemá minta nők én sohasem borotváltam a lábam nem akarok nőies lenni 88/f :-D
2013. jan. 17. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kipróbáltam mindent, nekem az epilátor jött be leginkább.

A borotva a leggyorsabb, de sűrűn kell, mert hamar visszanő. A gyantázás a legsimább, de otthon csinálni nincs hozzá türelmem, kozmetikushoz eljárni 3-4 hetente meg drága. Ráadásul időpont egyeztetés, stb...

Az epilátor kéznél van mindig, fürdés közben szoktam epilálni, és hasonlóan sima, mint gyantázva. Körülbelül három-négy hetente szoktam epilálni a karom, lábam, a hónaljam pedig sűrűbben, ahogy kicsit megjelenik a szőr, máris leszedem. :)

Ezerszer komfortosabb érzés a szőrtelen, sima láb, mint a szőrös. De ugyanez igaz a test többi részére is. :)

28F

2013. márc. 15. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja azt kifelejtettem, hogy ha esetleg epilátort veszel, akkor mindenképpen valami normális prémium kategóriásat vegyél, mert az erősebb fiú-szőröket az olcsóbb, gyengébb gépek nem nagyon szedik ki, inkább csak beletörik. Én jó pár epilátort kipróbáltam, mire végre találtam egy normális gépet.

A másik dolog, hogy epiláláshoz az ideális szőrhosszúság max 5mm. Ha jelenleg ennél hosszabb a lábadon, akkor inkább első alkalommal borotváld, vagy gyantázd le, és majd akkor epiláld, ha már kinő pár millisre.

28F

2013. márc. 15. 12:10
 10/10 momsz6 ***** válasza:
Most nem azért, de ha nem vettétek volna észre (fiúk) a szőrős láb a férfiasság jele! Elég bajod van, ha a lábadat szőrteleníteni akarod fiú létedre. Elég gáz a csupasz láb. ;) 15/L
2013. júl. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!