Ciki ha feketevel festem a kormom?
Figyelt kérdés
ti festitek feketevel? 13 lany2009. aug. 30. 01:12
1/8 anonim válasza:
Én szoktam. 17 éves korom óta, de nem vagyok se emo se rocker, csak tetszik. (Most 19 vagyok)
2/8 A kérdező kommentje:
en se vagyok se emo se rocker .. annak neznek?
2009. aug. 30. 01:16
3/8 anonim válasza:
ha az öltözködésed nem olyan, akkor nem néznek annak csak a körmöd miatt. nekem is tetszik, bár még sosem volt, viszon lila már volt, ahj..de jóvolt.:D
4/8 A kérdező kommentje:
nekem csak narancs szinu nem volt ..mas minden
2009. aug. 30. 01:22
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem fognak ettől emonak vagy rockernek nézni. Ha meg mégis valaki beszól az azt sem tudja miről beszél.. Tudod sok ember nagyon okosnak érzi magát :) Úgyhogy ha tetszik nyugodtan fesd be és ne foglalkozz másokkal. Engem pl.kb. 3éve leemoznak, mert oldal frufrum van (pedig már 10 éves korom óta ilyen és akkor még közel sem volt ez a nagy emo őrület, szóval még azt se lehet mondani, hogy az emo stílus miatt olyan a hajam.. na mindegy, most 20vagyok amúgy)
6/8 anonim válasza:
Amúgy igen, ciki, de tiniknek elnézik. Felnőttként azért már ne csináld, vagy ha mégis akkor ne akarj komoly munkahelyet/pasit stb.
7/8 anonim válasza:
személy szerint nekem nagyon nem jön be a fekete körömlakk, főleg ha elkezd kopni. pfúúj :s
De még csak 13 vagy, szerintem kifestheted:)
14/L
8/8 anonim válasza:
Én csak feketével szoktam:D Egyáltalán nem gáz, én imádom, sőt, az osztályomban én hoztam divatba! A legjobb szín^^
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!