Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Begyulladt és benőtt szőrszála...

Vivianaaa kérdése:

Begyulladt és benőtt szőrszálakra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Epiláltam,és az összes szőr benőtt a bőröm alá nem tudnak kibújni, dörzsöltem radíroztam és még sem nőnek ki! Teljesen be vannak gyulladva mert én tűvel megpróbáltam kioperálni őket, természetesen sikertelenül, mivel nagyon sok van de még nagyon rövidek de lehet látni h nem tudnak kijönni.. Mit csináljak nagyon el vagyok keseredve? :(

2013. jan. 15. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
3%-os folyékony hidrogén-peroxiddal ecseteld,erélyes fertőtlenítő,gyorsan megszünteti a gyulladást.
2013. jan. 16. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam van itthon 30%-os is.

Nem mellesleg: Én a helyedben nem csinálnék velük semmit. Várj! Egyszer majd csak kibújnak. Akkor aztán kitépheted őket. Vagy elég lenne csak megcincálni hogy egyenesbe jöjjenek a szálak.

Egyébként hol van ez a benövés? Mennyire érzékeny terület?

Nekem volt egyszer a bicepszemen egy benövés. Túl későn vettem észre, és kezdett felpúposodni, és már szürkés pici folt volt alatta. Aztán halt elfelé ott a bör fölötte. Lekapartam, és kihúztam csipesszel. Kb 2cm-nyi feltekeredett szőr jött ki,és egy kis lyuk lett a helyén, ami egyébként nem vérzett.

SZóval amég gyulladt, addig hagyd békén!

2013. jan. 16. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
A lábamon vannak szőrbenövések amik begyulladtak mert piszkáltam őket tűvel, de még olyan picik, csak látom,hogy a bőr alatt nőnek! Hintőporral szoktam beszórni esténként kicsit javul a helyzet, és most vettem luffa szivacsot ki is próbáltam úgy látom segít! Remélem rendbe fog jönni így, hogy az elhalt hámsejteket ledörzsölöm és akkor kitudnak bújni! Köszönöm a segítségeteket picit kezdek megnyugodni :)
2013. jan. 16. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne dörzsölgesd, ne ba**ogasd!!!

Azok a hámsejtek még nem haltak el. Egyébként biztos vagy benne, hogy az már benövés?? Tudod nagyon kevés embernek, nagyon kevés helyen nő úgy a szőre, hogy a bőrfelszin érintőjére mindenhol merőlegesen bújik ki!!! (esetleg olvasd el mégegyszer)

2013. jan. 16. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem olyan szőrbenövésem van hogy kipiszkálom és kb 2 centiset ki tudnék húzni, most kezdenek vissza nőni epilálás után és befelé nőnek nem kifelé! Bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam remélem érted :D
2013. jan. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!