Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ombre haj még divatos? Ti...

Az ombre haj még divatos? Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Amugy ilyet szeretnék, az én hajam ilyen sötét és szerintem ez szép. Szerintetek?:)

[link]

2013. jan. 15. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen divatos :) és tök jóó :3
2013. jan. 15. 01:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég nagy divat.

Nekem is pont ugyanilyen. Mondjuk nem szándékosan. Éppen növesztem le a festéket a hajamról. Erre nem divatba jön... :D

2013. jan. 15. 03:15
 3/11 A kérdező kommentje:
:D jeee azt hiszem muszáj megcsináltatnom:D vagy itthon is lehet?
2013. jan. 15. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
gáz, talán eddig egyetlen olyan fotót láttam, amin a csajnak normálisan meg volt csinálva. fodrásszal csináltasd, mert otthon el fogod cseszni.
2013. jan. 15. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom divat, mivel minden második csajnak ilyen van... és pont ezért nagyon gáz. Sok divatmajom akibe semmi egyéniség nem szorult. - Én ezt gondolom ha rájuk nézek.
2013. jan. 15. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, mondjuk tény, hogy úgy néz ki, mint a lenövés :D De nagyon jó :D
2013. jan. 15. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Ilyen tucat barnába nem tetszik. Vagy, hogy barna haj és alul szőke, az úgy elég unalmas. De például úgy tetszik, hogy felül barna alul babarózsaszín, vagy kék és babarózsaszín, vagy türkizkék és fekete.
2013. jan. 15. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen divatos még de akkor is ne azt nézd hogy divat e hanem ha tetszik csináld ! Nekem tetszik én is szeretnék Szőkésbarna hajamhoz Rózsaszínt :D

És ez nagyon jól néz ki!

2013. jan. 15. 21:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!:)

A hugomnak lesz rózsaszín az alja, én jobban szeretem a természetes hatásokat:)

2013. jan. 15. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahogy ezt már VNE Fashion-ös Vanessa is megmondta, már mindenki ilyet hord és ezért már gáz.
2013. jan. 30. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!