Ha magamnak szőkítem a hajam porral, sárgás lesz. Hogyan tudom szép szőkére megcsinálni?
Figyelt kérdés
Eddig ahányszor szőkítettem a hajam, mindig sárgás lett, ami az extrém színű hajfesték rákenése után befolyásolta azt.. Hogyan tudom úgy leszőkíteni, hogy inkább "színtelen" legyen, mintsem sárgás?2013. jan. 14. 18:05
2/5 anonim válasza:
Nem elég erős cuccal van leszívva ha sárgás marad... pl. nálam: szőkítőpor+6% oxi = világosvörös haj, 9% oxival csibesárga, 12% oxival tökéletes, majdnem fehér haj. Festék nem szőkít rendesen, meg vannak rossz fajta szőkítőporok is, azt nem írtad mivel próbálkozol.
3/5 A kérdező kommentje:
kallos szőkítőporral, és 9-es oxival csináltam eddig. Akkor a 12-es a megoldás?
2013. jan. 14. 19:18
4/5 Emyke031 válasza:
Persze, az erősebb oxi(12) nagyobb szőkítő-hatást eredményez! Kb. 4-5 árnyalatot világosít a hajadon.
Amúgy, ha fejbőrre kerül egy 12%-os (oxi+ szőkítőpor), van rá esély, h sérülhet a hajhagyma, + nagyobb bőrirritációval számolhatsz, ill. le is törhet a hajad kb. tőből("leég").
5/5 anonim válasza:
Van olyan szőkítőpor, ami akár 6-os oxival is képes legalább 7 árnyalatot felvilágosítani, úgyhogy csak óvatosan a 12-es oxival! Nagyon tönkremehet a haj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!