Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek manapság melyik a...

Szerintetek manapság melyik a legnépszerűbb hajszín? (egyszínűre gondolok nem az ilyen melírozottra)

Figyelt kérdés
úgy értem szerintetek milyen hajszínű lány van több? fekete barna vörös vagy szőke és h ti mit gondoltok az adott hajszínről :)
2009. aug. 29. 00:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én a szívárványszínűre szavazok, nekem olyan. bár most idiglenesen én is szőke leszek, de utána megint színes. =)
2009. aug. 29. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a divatról beszélünk, egyértelmű, hogy a sötét színek dominálnak- fekete, sötét barna. A szőke most nem annyira felkapott szín. De én azt mondom, hogy ebből inkább ne űzzünk divatot, mindenki a magához illőt találja meg.
2009. aug. 29. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
A szőkének leáldozott. Több festett szőke ismerősöm is mostanság barnára vált. Szerintem most a természetes árnyalatok menőbbek. Feketéből sem az a korom fekete, hanem inkább egészen sötét barna fényes haj.
2009. aug. 29. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más áll jól.Én nem divat alapján döntöm el milyen legyen a hajam hanem ami nekem jó.Most kb. 3 évig szőkére mellíroztattam aztán most megin barna.
2009. aug. 29. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

A szőke nem természetes szín? Talán nem fordul elő a természetben?

Amúgy egyértelműen a barna a divat mostanában, aminek örülök, mert így kicsit egyedibb a (természetes) szőke hajszínem.

2009. szept. 1. 00:15
 16/16 A kérdező kommentje:
én nem mondtam egy szóval sem h a szőke nem természetes :O
2009. szept. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!